Informatie over de programma's

Basistraining Engels

De basistraining Engels is een cursus Engels voor beginners die een aantal basisvaardigheden in het Engels willen leren. Op het programma staan spreek- en luistervaardigheid in eenvoudige, alledaagse werksituaties, uitbreiding van de woordenschat, grammatica en uitspraak.
Klik hier voor een overzicht van het programma

Business English A2

De basisvaardigheden in het Engels beheers je wel, maar je voelt nog een sterke behoefte om je woordenschat uit te breiden en de grammatica op te frissen. Dan is de training Business English op A2-niveau geschikt. We oefenen veel met het Engels dat je in de praktijk nodig hebt voor de uitvoering van dagelijkse taken.
Klik hier voor een overzicht van het programma

Business English B1

Als je je wel redt in het Engels, maar toch wilt leren om gemakkelijker en exacter uit te drukken wat je bedoelt, dan is de training Business English op B1-niveau geschikt. Op dit niveau werk je aan zakelijke woordenschat en uitdrukkingen. We oefenen in verschillende situaties die regelmatig voorkomen in je functie, zowel mondeling als schriftelijk.
Klik hier voor een overzicht van het programma

Business English B2

In verschillende situaties professioneel communiceren in een internationale omgeving vraagt veel, ook van je Engels. In de training Business English op B2-niveau ontwikkel je een nauwkeurige en overtuigende communicatiestijl om je met flair uit te drukken in het Engels.
Klik hier voor een overzicht van het programma

Writing for business B1

Als je vooral beter wilt leren schrijven in het Engels, dan zijn de trainingen 'Writing for business' het meest geschikt. Op B1-niveau gaat het om standaardcorrespondentie en rapportages. Denk bijvoorbeeld aan begeleidende brieven, uitnodigingen, bevestigingen, een afsprakenlijst of een verslag volgens een vast format. De voertaal tijdens de training is Engels, je spreekvaardigheid zal er zeker niet minder van worden!
Klik hier voor een overzicht van het programma

Writing for business B2

Schrijfvaardigheid op B2 niveau vereist zowel inzicht in structuur, toon en stijl van een tekst, als een goede taalbeheersing. In de training Writing for business op B2-niveau gaan we redelijk diep in op deze zaken. Als je voortgangsrapportages, offertes, evaluaties en wat meer gecompliceerde brieven en e-mails schrijft, dan is deze training een goede keuze.
Klik hier voor een overzicht van het programma