Maak je eigen offerte

In vier stappen beslis jij wanneer je begint en hoe je lesprogramma eruit ziet.
Je weet altijd precies hoeveel het gaat kosten.
Aantal deelnemers
Geef hier aan hoeveel collega’s gaan deelnemen aan de training.
Aantal groepen
Bij Easytaaltraining hanteren we een maximale groepsgrootte van 9 deelnemers. We hebben het aantal deelnemers gedeeld door 9 om het aantal groepen te berekenen. Als je bij de samenstelling van de groepen rekening wilt houden met verschillende taalniveaus van de deelnemers, dan kan je het aantal groepen zelf aanpassen.

Keuzeopties groep 1


Programma
Easytaaltraining biedt je een aantal standaard programma’s aan. Deze programma’s zijn gebaseerd op onze ervaring van wat de meeste bedrijven vragen. Kies voor één van deze programma’s en je betaalt niets extra voor voorbereiding of ontwikkeling.


Aantal dagdelen
Ik kies voor:


Planning
De programma’s van Easytaaltraining zijn gebaseerd op één bijeenkomst van 3 uur per week. Op welke dag van de week krijg je de deelnemers allemaal bij elkaar? ’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds? Als je de training definitief gaat inplannen, kan je aangeven of er weken zijn die je wilt overslaan (vanwege vakantie bijvoorbeeld). Voorlopig gaan we uit van aaneensluitende weken.


Verzetten
Voorzie je problemen met de aanwezigheid van collega’s? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een bijeenkomst te verplaatsen. We willen het wel minimaal 24 uur van tevoren weten!
Niveaubepaling
Een taaltraining Engels organiseer je natuurlijk om je Engels te verbeteren. Maar wat is beter? Hoeveel beter wil je worden? Om dat meetbaar te maken, werken we met de Europese taalniveaus. Uitleg over de niveaus vind je hier. Voorafgaand aan de training kan je je beginniveau laten meten. Voordeel is dat je de resultaten meteen kunt gebruiken bij het indelen van groepen op niveau. Om je vooruitgang te bepalen kan je de training ook afsluiten met een toets.Materiaal
Tijdens de training gebruiken we een Easysyllabus met korte uitleg, hand-outs, voorbeelden en oefeningen. Je kan dit materiaal aanvullen met een lesboek. Een boek bevat meer materiaal en kan je ook na de training nog gebruiken voor herhaling en zelfstudie.

Ik wil graag de Easysyllabus:


Certificaten
Aan het eind van de training heb je veel geleerd en spreek je Engels met meer gemak. Dat is je grote winst! Maar wil je ook een tastbaar bewijs van je deelname, dan reiken wij een certificaat uit.
Deelnemersevaluaties
Als je een hele training hebt georganiseerd, wil je natuurlijk ook weten wat je collega’s ervan vonden. Je kan de evaluatie zelf doen of aan ons overlaten.
Trainersrapportage
Een eindrapportage van de trainer geeft in het kort weer wat de deelnemers hebben bereikt tijdens de training. Waar is veel aandacht aan besteed en hoe was de inzet van de deelnemers? Dat beschrijft de trainer in een eindrapportage.
Annuleringsverzekering
Onvoorziene omstandigheden kunnen er toe leiden dat de training niet door kan gaan. Je wilt de training afzeggen. Gelukkig kan je je hiervoor indekken. Als je de annuleringsverzekering afsluit, kan je annuleren tot 24 uur voor aanvang van de training. Je betaalt dan alleen de kosten van de verzekering.
Factuur
Je maakt de training definitief door deze te betalen. Hoe wil je de factuur ontvangen?

Betaling
Hoe wil je de betaling regelen?

Overige gegevens
Je hebt nu je prijs bepaald voor een taaltraining Engels. Vul je gegevens in en we sturen je direct de offerte toe.

 

 


 
 
 


 
 
 
 

Kostenoverzicht

Groep 1
€ 0,00
Totaal
€ 0,00